mK*
 
AcasaPortalInregistrareConectare

Distribuiți | 
 

 Regulamentu' 5 vs 5

In jos 
AutorMesaj
TwEety
.::][Adminitrator][::.
.::][Adminitrator][::.
avatar

Mesaje : 222
Data de înscriere : 05/06/2008
Varsta : 26
Localizare : Primu canal pe stanga 2 trepte mai jos =))

MesajSubiect: Regulamentu' 5 vs 5   Joi Iun 12, 2008 8:56 pm

1.1. Sezoanele XtreMe se vor desfasura sub forma unor "4" Grupe a cate "4" echipe Fiecare Grupa ! In total Vor fi 16 de echipe .
1.2. Grupele vor contine un numar de 16 echipe..
1.3. Echipele vor fi repartizate in primu sezon in 4 Grupe in urma unei trageri la sorti .
1.4 Primele 2 echipe Din Grupele A,B,C,D se vor califica in Sferturile de Finala .

2. Echipele
NU au voie Sa aduca alti oameni \ prieteni \.
2.1. Fiecare echipa va putea inscrie in lotul sau un numar de minim 5 jucatori si de maxim 10 jucatori.
2.2. Echipele au obligatia de a-si desemna o persoana, numita "clan leader", care va reprezenta echipa in relatia cu arbitrii si organizatorii mK* Cup .
2.3. In cazul in care echipa nu este de acord ca persoana desemnata clan leader la inceputul sezonului sa ii reprezinte pe tot parcursul acestuia , vor sesiza organizatorii mK* Cup si se vor lua masurile de rigoare , mai exact desemnarea unui nou clan leader pentru acea echipa.
2.4. Clan leader-ul este singura persoana care poate folosi comanda "say" in timpul unui meci oficial si poate folosi aceasta comanda doar pentru a comunica cu arbitrul meciului .
2.5. Restul jucatorilor nu au dreptul de a folosi comanda "say" ci numai "say_team", echipa care foloseste comanda "say" in afara de clan leader primind avertisment, exceptie facand cand clan leader-ul echipei respective nu poate comunica cu arbitrul si este nevoie ca sa comunice prin intermediul unui coechipier.
2.6. Comunicarea intre cei doi clan-leaderi in timpul unui meci oficial este interzisa si se pedepseste cu avertisment ; se penalizeaza clan leader-ul care a incalcat primul aceasta regula .
2.7. Fiecare jucator in mK* Cup are un nick inregistrat la inceputul sezonului in curs, ce nu poate fi schimbat in timpul desfasurarii sezonului. In nick nu sunt acceptate numele vulgare sau rasiale .
2.8. Fiecare echipa are un nume si un TAG inregistrate la incepului sezonului , ce nu pot fi schimbate in timpul desfasurarii sezonului. In TAG nu sunt acceptate numele vulgare sau rasiale precum nici extensiile .
2.9. La 3 avertismente, o echipa pierde meciul la scorul general 30-0. Avertismentele se dau de catre arbitrul meciului la orice incalcare a regulamentului pe care acesta o constata .
2.10. O echipa este declarata defuncta daca :
2.10.1. 2/3 din membrii echipei declara echipa defunct;
2.10.2. in urma unei suspendari avand ca si cauza cheat-urile.
2.10.3. Comunicarea intre echipe si organizatori se va face prin intermediul Messengerului , pe adresa impulse_92

3. Meciurile din cadrul mK* Cup

3.1. Meciurile din mK* Cup trebuie sa se desfasoare dupa cum urmeaza :
3.1.1. Sa se joace pe Internet pe serverele mK* Cup
3.1.2. Meciurile se vor desfasura pe tot parcursul saptamanii (in vacanta) .
3.1.3. Restantele se vor juca de comun acord acest lucru in perioada luni marti si daca nu se stabilesc meciurile vor fi vortate de mK* Cup.
3.1.4. Pentru a putea incepe un meci , ambele echipe trebuie sa aiba 5 membrii pe server . Daca acest lucru nu se intampla , echipa care nu are 5 membrii pe server va pierde meciul cu scorul de 30-0

4. Amanarea meciurilor.

4.1. O echipa poate amana un meci in mK* Cup doar de trei ori pe parcursul unui sezon. In cazul in care o echipa se foloseste de amanarea meciului impotriva unei echipe care a fost declarata defuncta pe parcursul sezonului sau a fost exclusa, acesta se va anula , echipa avand posibilitatea de a folosi aceasta amanare pentru o alta ocazie.
4.2. In cazul in care o echipa nu poate desfasura un meci oficial in mK* Cup la data si ora stabilite de catre organizatori, echipa respectiva se poate folosi de privilegiul mai sus mentionat , postand in thread-ul special creat , tread cu numele "Wildcarduri"
4.3. In cazul in care o echipa isi foloseste privilegiul mai sus mentionat, pentru un meci din cadrul mK* Cup, acel meci se va desfasura in saptamana imediat urmatoare la o data si o ora stabilite de cele doua echipe.
4.4 In cazul in care o echipa nu se foloseste de privilegiul de mai sus , iar la ora meciului nu prezinta 5 jucatori pe server, echipa respectiva pierde meciul cu scorul de 30-0.
4.5. In cazul in care echipele nu hotarasc de comun acord o data pentru jucarea meciului, meciul va fi fortat la o data si o ora ce nu vor mai putea fi schimbate de catre jucatori .
4.6. Amanarea meciurilor se poate face pana la inceperea rundei de cutite.

5. Pierderea meciurilor.

5.1. In cazul in care o echipa nu se prezinta la meciul din cadrul mK* Cup la data si ora fixate de catre organizatorii mK* Cup si nu informeaza in prealabil supervizorul diviziei din care face parte asupra faptului ca doreste sa foloseasca privilegiul de amanare a meciului echipa in culpa va pierde meciul la scorul general de 30-0.
5.2. In cazul in care nici una din echipe nu se prezinta la meciul din cadrul mK* Cup la data si ora fixate de catre organizatori si nu informeaza in prealabil supervizorul diviziei din care face parte asupra faptului ca doresc sa foloseasca privilegiul de amanare a meciului, meciul va fi pierdut de ambele echipe cu scorul general de 30-0.
5.3. In cazul in care o echipa si-a folosit dreptul de amanare a meciului la un meci din cadrul mK* Cup si nu se prezinta la data si ora fixate de acordul intre cele doua echipe, atunci echipa in culpa pierde meciul la scorul general de 30-0.
5.4. In cazul in care nici una din echipe nu se prezinta la meciul din cadrul mK* Cup la data si ora fixate de acordul intre cele doua echipe, atunci echipele in culpa pierd meciul la scorul general de 30-0.

6. Sistemul de punctare in mK* Cup.

6.1. In functie de rezultat , echipele se puncteaza dupa cum urmeaza :
6.1.1. pentru victorie 3 puncte
6.1.2. pentru egal 1 punct
6.1.3. pentru infrangere 0 puncte .

7. Criterii de departajare.

7.1. Pentru stabilirea situatiei in clasament se vor lua in considerare urmatoarele criterii de departajare
7.1.1. Numarul de puncte pe care le are echipa
7.1.2. Rezultatul in meciul direct dintre echipele care se afla la egalitate
7.1.3. Numarul de runde care le are fiecare echipa in parte ( se face diferenta dintre numarul de runde castigate si numarul de runde pierdute)
7.2. In momentul cand 3 echipe se afla la egalitate de puncte, departajarea se face dupa numarul de runde a echipelor ( diferenta dintre numarul de runde castigate si numarul de runde pierdute ) . Daca acest criteriu nu este deajuns se vor organiza meciuri de baraj intre echipe .

8. Sistemul de joc in cadrul mK* Cup.

8.1. Sistemul de joc in cadrul mK* Cup este 15 runde . Se vor juca 15 runde tero si 15 runde contra fiecare echipa .
8.3. Fiecare meci va incepe cu o runda de cutite . Jucatorii trebuie sa lase bomba si pistoalele in baza si sa joace numai in cutite aceasta runda . Castigatorul rundei de cutite isi va alege partea care va juca prima data . Daca vreun jucator va avea pistol/bomba , echipa din care face parte va pierde automat runda de cutite .

9. Hartile.

9.1. Hartile care se joaca in mK* Cup sunt : de_dust2, de_inferno, de_nuke , de_train .
9.2. Ordinea hartilor va fi stabilita de catre organizatori .

10. Injuriile.

10.1. Pentru orice fel de injurii adresate, catre adminii Honor Cup catre organizatorii Honor Cup si orice persoana care face parte din staff-ul mK* Cup , sanctiunea este excluderea pentru 3 sezoane din orice eveniment organizat de mK* Cup .

11. Coduri si alte programe ilegale.

11.1. In cazul in care un jucator se foloseste de orice program care ii imbunatateste capacitatea de joc , indiferent de natura acestuia , jucatorul este exclus pe termen nelimitat din orice eveniment organizat de mK* Cup.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://mk-cs.forumz.ro
 
Regulamentu' 5 vs 5
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
mK* :: Cupa mK* :: .::][Cupa mK* 5 vs 5 ][::.-
Mergi direct la: